Hatékony védelem fogaink számára Comvita fogkrémmel

fogkrémA Comvita propolisz fogkrém fluor nélküli fogkrém, melynek egészségünkre nézve semmilyen káros hatása nincs. Használhatjuk korlátlanul, hiszen a benne lévő propolisz és teafaolaj természetes módon számol le a baktériumokkal, nem okoz semmilyen káros mellékhatást.

Használata éppen olyan hatékony megoldás, mintha hagyományos fogkrémmel mosnánk fogat, azonban nem okoz zavarokat az idegrendszer és a tobozmirigy működésében, nem gyengíti a csontokat és nem befolyásolja negatívan a fejlődés egészséges ütemét. A Comvita fluormentes fogkrém propolisszal és teafaolajjal biztosít hatékony védelmet fogaink számára. Mivel nem tartalmaz fluoridot, megóv azon káros hatásoktól, melyeket ehhez az összetevőhöz kapcsolnak évtizedek óta.

A Comvita fluormentes fogkrém a család fogápolásához a legkorszerűbb megoldást kínálja. 100%-ban természetes, biztonságos és csökkenti a fogproblémák kialakulásának esélyét. A teafaolaj és a propolisz baktériumölő és gyulladásgátló hatását használja fel a fogszuvasodás, az ínyvérzés, ínygyulladás és a rossz lehelet ellen. Segítségével az aftákat is megelőzhetjük.

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*