Nikon COOLPIX P900 szuperzoom páratlan teljesítménnyel

Nikon COOLPIX P900A gyártó hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS képérzékelővel szerelt modellje rendkívül nagy optikai nagyításával és gyors működésével bizonyára elnyeri a tetszését a természetkedvelőknek. A páratlan teljesítményű, 83-szoros optikai zoom a Dynamic Fine Zoom funkcióval 166-szorosra növelhető, egy szemvillanás alatt részletgazdag és éles képek készíthetők távoli téma esetén is.

A Nikon COOLPIX P900 sebessége sorozatfelvétel esetén 7 kép/másodperc, az érzékenység ISO 100- és 6400 között állítható. A fényképezőgépen a programválasztóval egyszerűen elérhetők a Hold és Madárles módok, a módválasztó tárcsa segítségével a legfontosabb beállítások elérhetők. A 7,5 cm-es, elforgatható kijelző – mely egyben elektronikus kereső is – rugalmas képkomponálást tesz lehetővé, és kifejezetten hasznos bizonyos helyzetekben.

A COOLPIX P900-al tiszta és részletgazdag képek készíthetők alacsony megvilágítás mellett, éjszaka is, erről a hátsó megvilágítással működő 16 Mpixeles CMOS képérzékelő gondoskodik. A gyors AF funkciónak és képkészítési műveletnek köszönhetően a P900 fényképezőgép reakcióideje kimondottan gyors, ami előnyös gyorsan mozgó témák esetén.

Az állvány nélküli, kézzel történő telefotózáskor sem kell aggódnunk az elmosódások miatt, a készülék rázkódáscsökkentésért felelős Dual Detect optikai VR funkciója hatékonyan lesz segítségünkre. Ezzel a funkcióval a Full HD videók felvételénél sem okoz problémát az állvány hiánya, egyenletes képminőséget biztosít.

Legyünk bárhol, a felvétel helyszíne igen pontosan rögzíthető, ezt a fényképezőgép GPS, GLONASS és QZSS támogatása biztosítja. A Nikon COOLPIX P900-ból sem hiányozhat az okoskészülékekkel történő megosztást segítő NFC és természetesen a beépített WI-FI, ami egyetlen gombnyomással elérhető.

Akit még nem győztek meg a fenti sorok, íme egy remek kis videó, ami bemutatja mi is rejlik a Nikon COOLPIX P900 bridge fényképezőgépben, érdemes megnézni.

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*