Céges honlapkészítés rövid határidővel

Kezdő vállalkozóként céges honlapon gondolkozik? Már egy kezdő vállalkozás sem adhat akkora verseny előnyt a konkurenciának, hogy nincs jelen az interneten,tehát nincs weboldala. Céges weboldal esetén törekedni kell a letisztul és egyszerű de dizájnos, a mai trendeknek megfelelő megjelenésre.

A mai rohanó világban nincs idejük az embereknek sok időt egy weboldalon eltölteni, ez azt jelenti, hogyha nem találja meg az Ön oldalán, amit keres akkor tovább kattint. Tehát elveszít egy potenciális ügyfelet vagy másképpen egy vásárlót csak azért, mert elég bonyolult a navigáció, és nagyon nehezen fogyasztható a tartalom a weboldalán. Honlapkészítés során törekszünk ügyfeleink minden igényét kielégíteni, azonban a keresők által támasztott igényeket is figyelembe kell vennünk. Az elkészült weboldal mellé természetesen személyre szabva adunk tárhelyet is, így Önnek ezzel már nem kell foglalkoznia.

A céges honlapokat általában 5-7 nap alatt el tudjuk készíteni így Ön viszonylag hamar birtokba is tudja venni. Az elkészült, átadott weboldalakra garanciát vállalunk egy éven keresztül, ami azt jelenti, hogy Önnek gyakorlatilag csak használnia kell a weboldalt, a többit mi intézzük. Bizonyára tudja, hogy a keresőből érkező látogatók mennyisége, és a keresőben elfoglalt helye függ attól is, hogy a weboldalán mindent, ami ehhez szükséges azt optimalizálják. Tehát, keresőbarát weboldalt készítsenek.

Állunk rendelkezésre mikro-kis és középvállalkozásoknak rövid határidővel, szolid árakon. Céges honlapot vagy személyes blogot szeretne? Keressen bizalommal minket!

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*