Egyedi honlap és webáruház készítés

Egyre többen nyitnak az online piacra és vágnak bele a saját webáruházuk elkészítésébe. Ma már számos lehetőség nyílik arra, hogy bárki akár saját maga létrehozza webshopját, egy-egy ingyenes, vagy minimális költséggel járó webfejlesztő felületen. Ám sokszor a kezdeti lelkesedés gyorsan alábbhagy. Kiderül, hogy mégsem olyan egyszerű ez, vagy annyi időt emészt fel, hogy csak toljuk magunk előtt a fejlesztést és így sosem készül el a webshop. Emellett gyakran csak sablonokból tudunk dolgozni, és a végeredmény nem lesz egyedi megjelenésű, vagy éppen nem a mi elképzelésünknek megfelelő.

Éppen ezért érdemes átgondolni, hogy valóban megéri-e az időt és fáradságot beleölni, saját magunknak bajlódni a webáruház készítésével, vagy inkább egy tapasztalt fejlesztő csapatra bízni a feladatot. Akik egyedi látványtervet biztosítanak, amelyet a ügyfél igényeihez igazítva hoznak létre és ha szükséges módosítani is lehet rajta. A határidőt tartva elkészítik a webáruházat, aminek a működése garantáltan hibamentes lesz. Bár nagyobb költséggel számolhatunk, de ez a befektetett összeg meg fog térülni.

A CoderWeb tapasztalt fejlesztő csapatának, a honlapkészítés mellett, az egyedi webáruház készítés is a kiemelt szolgáltatásai közé tartozik. A webfejlesztés során marketing szemlélettel kerül a webshop külső megjelenítése létrehozásra, és nagy hangsúlyt fektetnek a könnyű kezelhetőségre, felhasználó barát kialakításra. Az ergonómikus admin felület pedig az ügyfél számára kínál egyszerű tartalom és termék feltöltést. Mindemellett a későbbi keresőoptimalizálásra is lehetőséget kínál az elkészült webáruház.

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*