Hogyan válasszunk számlázó programot?

számlázó program

Számlázó szoftverekkel Dunát lehetne rekeszteni, mégsem egyszerű döntés, hogy melyiket is válasszuk vállalkozásunkhoz. Hiszen ahány cég, annyi igény. Nem mindegy, hogy csak e-számlákat akarunk-e kiállítani, vagy papír alapúakat is! Össze akarjuk-e kötni a könyvelő szoftverrel, vagy erre nincs szükségünk? A számlázó szoftverek összehasonlításával egyszerűen és gyorsan hozhatjuk meg a számunkra legideálisabb döntést!

Alapvető követelmények

Papíralapú számlázás, több felhasználó kezelése, deviza alapú számlázás, céglogó elhelyezése – ezeket ma már minden számlázó szoftver tudja, így például az InnVoice, a Billingo és a Provimax is (az oldalon jelenleg néhány népszerű szoftver még nem került tesztelésre, többek között a Billing24, az InCash és a Kulcs Soft számlázó, így ezekről nem áll rendelkezésre adat). Ha az alapokra akarjuk használni a fent említett programok valamelyikét, nem tudunk mellélőni, bármelyiket is válasszuk.

Extrák, extrák mindenhol!

Az egyedi igényekhez speciális programok dukálnak. Egy webáruházhoz például elektronikus számlázásra is használható szoftver szükséges, míg egy nemzetközi vállalkozás esetében elengedhetetlen az idegen nyelvű számla kiállítása is. Néhány programmal akár a készletkezelést is megoldhatjuk, másokkal házipénztárt vezethetünk. A lehetőségek szinte végtelenek!

Különleges kapcsolatok

Vannak szoftverek, melyeket akár a könyvelőprogrammal is összeköthetjük, így a kiállított számlák automatikusan átkerülnek a könyvelésbe. Ez a praktikus és kényelmes funkció megtalálható többek között a Naturasoft, a rEVOL Express és a Clear Admin számlázókban is. A programok által készített ÁFA bevallást közvetlenül elküldhetjük a NAV-nak, nagyban felgyorsítva és leegyszerűsítve ezzel az ügyviteli folyamatokat.

Találd meg a személyre szabott számlázó programod és tedd hatékonyabbá vállalkozásod!

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*