Az eladósodott ingatlantulajdonosok igazi mentőöve

ingatlanSajnos mára már nem egyedi eset, hogy aki korábban igen kedvező feltételekkel jelzálog alapú devizahitelt vett fel, a váláság hatására olyan mértékben megnövekedett a törlesztőrészlete, hogy képtelen fizetni. Bizonyos esetekben a hitel értéke már megközelíti, vagy akár meg is haladja az ingatlan értékét.

Ilyenkor, hogy a bankok ne vegyék el az ingatlant többen erőn felül, további hitelek felvételével és egyéb módon próbálják elkerülni a végrehajtást. Azok, akik az ingatlan eladásában látják a megoldást, kénytelenek szembesülni a ténnyel, igen nehéz helyzetben vannak magas hitelösszeg esetén. Hogy ha sikerül is eladni egy adóssággal terhelt lakást vagy házat, legtöbb esetben kedvezőtlen feltételek mellett, a valós eladási érték alatt csak.

Az Ingatlanbankár Társaság adósságrendező megoldásaival évek óta segít a nehéz helyzetbe került devizahiteles ingatlantulajdonosokon, akik nem látnak más kiutat, az ingatlan eladásával igyekeznek rendezni adósságukat. Az Ingatlanbankár olyan megoldást kínál, amivel az adós, a bank és a vevő is elégedett lehet. Sikerét tapasztalt ügyvédi- és adótanácsadói hátterének, és az országos lefedettséggel rendelkező partnerhálózatának köszönheti. Az Ingatlanbankár honlapján egy előzetes személyre szóló kalkulációt is igényelhet egy űrlap kitöltésével. Jöjjön ki Ön is kedvezően a devizahitel adósságából, látogasson el a honlapra!

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*