Ingatlan eladás a válság után

Ingatlan eladás a válság utánÜdvözlöm Önöket, a nevem Bodnár József, Az Ingatlanbankár Társaság vezetője vagyok. Szeretnék megismertetni Önökkel egy olyan üzleti lehetőséget, mely a jövőben szélesebb ügyfélkört és így nagyobb bevételt biztosít. Mint ahogy Önök is tapasztalják, jelentős lendületet vett az ingatlanpiac. A visszaesett jegybanki kamatok, és a végigsöprő brókerbotrányok az ingatlanpiac irányába fordították a befektetőket.
Lezáródott a devizahitelesek mentőakciója, elszámoltatták a bankokat és a bajba jutottak többségének kiderült, hogy jobban járnak, ha eladják ingatlanukat és abból rendezik adósságot.
De hogyan lehetséges ez, ha az adósság már túlnőtt az ingatlan értékén, vagy már a végrehajtás is elindult?

Itt válik nélkülözhetetlenné az Ingatlanbankár!

Cégünk kizárólag olyan ingatlanok értékesítéséhez kínál segítséget, melyeknél az adósság meghaladta az ingatlan értékét.
Az elmúlt tíz évben jelentős tapasztalatot szereztünk abban, hogyan lehet megállapodni a hitelező bankokkal, ha az adós kész eladni a fedezetül szolgáló ingatlanát. Munkánk során, megállítjuk a végrehajtásokat és az elkerüljük az árveréseket.
Ezt a tudást, most szeretnénk megosztani Önökkel.

Az új piaci lehetőség előnyei

 • Önök ettől kezdve, azokat az ingatlanokat is felvehetik, melyeknél az adósság meghaladja a piaci árat, így nő a megbízásaik száma.
 • Kizárólagos szerződést tudnak kötni az adósokkal. Tehát nem fordulhat elő, hogy több hónap munka után nem kapnak jutalékot, mert más adta el az ingatlant.
 • Piaci ár alatt tudják hirdetni az ingatlanokat, mert az adósnak a legfontosabb, hogy ne maradjon adóssága. Így könnyebb, gyorsabb az értékesítés.
 • a módszerrel, a végrehajtás alatt lévő ingatlanok is eladhatóvá válnak.
 • Az alacsony eladási ár miatt kialakul egy új vevőkörük, a befektető.
 • És ami a legfontosabb. Cégünk, ezen tevékenységét Önök és az adós felé ingyenesen végzi, így az Önök jutaléka, az Önöknél is marad.

Az együttműködés folyamata:

 • Első lépésként megkötnek cégünkkel egy keretszerződést. Lehet, ezen már túl is vannak. Ennek legfontosabb eleme, a titoktartás, mivel Önök információt bíznak ránk.
 • Második lépésként kitöltenek egy Adósságkezelési nyomtatványt, amit eljuttatnak hozzánk.
  Ezt cégünk, 24 órán belül megválaszolja, hogy megoldható-e az ügy. Ha a válaszunk pozitív, akkor Önök bátran felvehetik a megbízást, hiszen biztos hogy nem dolgoznak hiába.
 • Mivel a baj nem jár egyedül és más adósság is utolérheti Ügyfelüket, ezért mi is szeretnénk találkozni az eladóval, nehogy a sok munka után elakadjon az eladás. Ezen az egyeztetésen lekérünk egy friss tulajdoni lapot és pontosítjuk az adósság mértékét, majd leszerződünk annak eltüntetésére.
 • Abban az esetben, ha sikerül Önöknek vevőt találni, úgy abban is segítünk, hogy ügyvédünk találkozik a vevőjelölttel, tájékoztatva az adás-vétel speciális módjáról, nehogy elbizonytalanodjon, vagy saját ügyvédje beszélje le.
 • Megállapodunk a bankkal a befizetés mértékéről és az adósság elengedéséről.
 • Megkötjük a szerződéseket, majd az ügylet lezárását követően nem marad más hátra, mint bezsebelni a jutalékot.

Remélem, rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődésüket és hamarosan partnereink között köszönthetjük Önöket.

Írjanak, kérdezzenek, hívjanak és szerezzenek sok sok megbízást, hogy kiszolgálhassuk Önöket!

Ingatlan eladás a válság után – Előadás az együttműködő partnereknek

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*