A Kodak LED webáruház minőségi energiatakarékos fényforrásokat kínál

Kodak LED Webáruház
Ha minőségi energiatakarékos fényforrásra szeretné cserélni régi izzóját vagy lámpájának egyéb fényforrását, a Kodak remek választás lehet otthoni vagy ipari környezetben egyaránt. Internetes áruházunkban megtalálja a leggyakrabban előforduló foglatokba illeszkedő modern LED technológiás termékeket, melyek magas színvisszaadási mutatóval rendelkeznek.

Az általunk forgalmazott LED termékekkel nem csupán a környezetét védi, energiafogyasztása is jelentősen csökkenhet. A szénszálas izzók a teljesítmény közel 90%-át hő formájában adják le, míg a modern technológiának köszönhetően a Kodak LED izzók minimális hőtermeléssel akár 80-90%-al hatékonyabban képesek ugyanannyi fény kibocsátására. Az energiatakarékos kompakt izzókhoz és fénycsövekhez viszonyítva típustól függően akár több, mint 2-szer kevesebb fogyasztás és többszörös élettartam mellett alkalmazhatók a Kodak LED fényforrások.

Olyan speciális alakú vagy nem általános paraméterekkel rendelkező LED fényforrásra van szüksége, amit nem talál készleten a webáruházban? Ebben az esetben keresse fel bátran ügyfélszolgálatunkat, kínálatunk napról-napra bővül, és igény esetén bármely KODAK által gyártott LED izzót, fénycsövet vagy panelt rövid időn belül beszerzünk.

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*