Tupé férfiaknak, a kopaszodó fejtető elfedésére

Tupé póthaj férfiaknakA férfiak többségénél eljön az a pillanat, amikor szembesülni kell a kopaszodás jelenségével. Sokunkat érzékenyen érint, amikor a tükörbe nézve látjuk, hogy a fiatalságot szimbolizáló dús haj már a múlté, és a haj vonala hátrahúzódni látszik. Ennek oka többnyire genetikai eredetű, vannak akik beletörődnek és esetleg frizuraviseletet váltanak, de vannak akik elégedetlenek és tenni szeretnének ez ellen.

Csodaszerek nem léteznek, ha már megindult a kopaszodás, természetes úton nem fordítható vissza a folyamat, de a megritkult fejtetőt igen egyszerűen el lehet fedni. Ha nem kívánunk folyamatosan valamilyen fejfedőt viselni, és nem nem vállaljuk a műtéti beavatkozást (hajbeültetést), a tupé költséghatékony és kényelmes megoldást nyújt.

Az természetes hajból készült, egyedileg kialakított tupé kiválóan alkalmas az erősen kopaszodó fejtető eltüntetésére. Ha profi szakemberre bízzuk a pótrész kialakítását, megfelelő minőségű póthajjal természetes hatást érhetünk el. A kimondottan férfiak számára kialakított tupé természetes hajból elérhető a Hairtrend hajkereskedésben, ahol magyar hajból profi szakemberek készítik el a megritkult fejtető elfedésére alkalmas egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható csatos pótrészt.

Szólj hozzá a cikkhez!

Az email cím nem kerül nyilvánosságra.


*