Akciós autóbérlés kedvező feltételekkel

autóbérlés

autóbérlésCéged több autót is finanszíroz egyszerre? Akkor biztosan neked is meggyűlt már a bajod a tengernyi papírmunkával, a fix cégautó adóval, és a rendszeres szervizeléssel. Ennek most vége! Ha a tartós bérlet mellett teszed le voksodat, pénzt spórolhatsz. Más dolgod nem lesz, mint az ügyvezetésre fókuszálni.

De lássuk, mi is ez pontosan. Ha nem tudsz, vagy nem szeretnél autót fenntartani, akkor bérelj tőlünk 1-3 évre; 16 típus közül választhatsz! A biztosítás, a szervizelés, a műszaki vizsga és a csereautó költségeit is mi álljuk! A kulcsok átadását követően már csak egy megbízható sofőrt kell találnod. A többit nyugodtan bízd ránk!

Ha komplett autóparkot tartasz fenn, akkor dönts a flottakezelés mellett! Nálunk nem várnak rejtett költségek, nincsenek kiskapuk sem! Fix havi díjakkal dolgozunk, amik tartalmazzák az általad bérelt modellek biztosítási és javítási tarifáit is. Most kapaszkodj – a tartós bérlet ÁFÁ-ját is visszaigényelheted!

Már 6 éve állunk az autóbérlők szolgálatában, azóta több száz elégedett, állandó ügyféllel gazdagodtunk. Célunk, hogy Te is sikerre vihesd vállalkozásod, felesleges pénzkidobások nélkül. Várunk!
Tartós cégautó bérlet kedvező feltételekkel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük