Reptéri transzfer Debrecen megbízható transzferszolgáltatójával

reptéri transzfer

reptéri transzfer
A Debrecen városában elsőként megszületett repülőtéri személyszállítással foglalkozó Cívis Transzfer fő profilja a biztonságos és kényelmes utazás lehetőségének megteremtése Budapest Ferihegy, Bécs és Pozsony repülőtereiről a célállomásara, illetve Nyíregyháza, Miskolc és Debrecen környékéről a repterekre. A cég az 1-8 főt szállító járművektől a hatvan fős autóbuszokig a megrendelő igényeihez igazodva bonyolítja le a személyszállítást.

Reptéri transzfer már 10 éve, az utasok szolgálatában 2007-óta!

Alacsony árakkal, igény esetén privát járat indításával és további kedvezményekkel várja minden törzsutasát és leendő ügyfelét a debreceni transzfer szolgáltató. Látogasson el a honlapra és tájékozódjon, tudjon meg minden részletet utazás előtt! Az díjszabás megtekintése és a felhasználási feltételek elolvasása mellett hasznos információkra lelhet a gyakran ismételt kérdések menüpont alatt. A Cívis Transzfer weboldalának ezen részén olyan fontos kérdésekre kaphat választ mint például, hogy lehet-e a személyszállítást végző sofőrnél közvetlen fizetni, vagy milyen módon történik az online rendelés, és mennyi időbe telik annak feldolgozása.

Érdemes még tudni, hogy ha a helyfoglalás illetve a szolgáltatás megrendelése amennyiben a weblapon keresztül online történik 5% kedvezmény jár a reptéri transzfer árából! Ne bízza a véletlenre, bízza tapasztalt szolgáltatóra a repülőtéri személyszállítást! A reptéri transzfer Debrecen megbízható transzferszolgáltatójával Kelet-Magyarország és három nemzetközi repülőtér között igényelhető, ne feledje a  nap 24 órájában online 5% kedvezménnyel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük