Poénos harisnya tetoválás mindenkinek

harisnya tetoválás karra - műtetoválás

harisnya tetoválás - műtetoválás

Az igazi tetoválások egy életre szólnak, ha nem vagy biztos benne, hogy valóban szeretnél tetoválást készíteni, vagy esetleg bizonytalan vagy milyen mintát szeretnél akkor ez neked szól. Ha csak poénból egy bulira szeretnél úgy kinézni, mintha tele lenne varrva például a karod, akkor van egy jó tippünk, a harisnya tetoválás!

A harisnya tetkó

A hamis tetoválás vagy műtetoválásként is ismert harisnya tetoválást ha hiszed ha nem, már láthattál filmekben vagy reklámokban is, amikor a színész vagy modell külsejét úgy kell alakítani, mintha tetoválása lenne. Nem igazán lenne megoldás egy-egy felvétel vagy film kedvéért igazi tetoválást készíteni, ilyenkor jöhet például a jó minőségű és teljesen élethű harisnya tetkó. Ezek a műtetoválások általában egyféle univerzális méretben kaphatók, jól illeszkednek a testre. A karra helyezhető hamis tetoválást időnként le kell venni, hogy a bőr jobban szellőzzön és természetes rendszeresen tisztítani is kell.

Howard-ék csajozós esete a harisnya tetoválással

Az Agymenők című szitkomban is van egy epizód, amikor Raj és Howard egy műtetkót felhúzva próbálnak jobban beilleszkedni egy darkosok által látogatott klubba, hogy becsajozzanak. Persze amikor megismerkednek két lánnyal, akik ráveszik őket, hogy csináljanak közös tetoválást, ijedtében a tetováló szalonban Howard bevallja, hogy csak hamis tetoválása, harisnya tetkója van. Persze a randi ezzel ugrik.

A hamis tetoválás előnyei

A harisnya tetoválásnak lényege pontosan az, hogy bármikor és bárhol viselheted, de egy mozdulattal meg is szabadulhatsz tőle. Ha meguntad a mintát nincs más dolgod, mint beszerezni egy másikat és felhúzni. Viselése kényelmes, hamar megszokható és egyáltalán nem zavar teendőid elvégzése közben. A forgalomban lévő harisnya tetkók rendkívül rugalmasak, így például egy nonfiguratív mintásat fiúk, lányok, férfiak és nők számára egyaránt megfelelő mérettel rendelkeznek.

A harisnya tetoválás ajándékötletnek is kiváló, ha érdekel ez a vicces műtetkó látogass el a Csillámvarázshoz, ahol akár azonnal meg is rendelheted a neked tetsző nonfig hamis tetoválást! 6 különböző színes és fekete minta közül választhatsz.

Egy gondolat a “Poénos harisnya tetoválás mindenkinek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük