A Layher Blitz homlokzati állványokról

homlokzati állvány

homlokzati állvány

A német Layher Blitz cég több mint 70 éve foglalkozik állványok gyártásával. Ez idő alatt Európa egyik vezető vállalkozásává nőtte ki magát az iparágban. Innovációival nagymértékben hozzájárult az állványozás technológiájának fejlődéséhez, megoldásaikat számos területen alkalmazták nagy sikerrel. Csúcsminőségű termékeiket nagy teherbírás és hosszú élettartam jellemzi – állvány bérlés esetén szinte minden szakember a Layher Blitzet ajánlja első körben, nem véletlenül. Blogbejegyzésünkben áttekintjük a cég sikertörténetének fontosabb állomásait!

1945 – az első lépések
Amikor Wilhelm Layher megalapította családi vállalkozását a Baden-Württembergi Gueglingen-Eisenbach-ban, egy cél lebegett a szeme előtt: létrehozni a világ legnagyobb állványozással foglalkozó cégét. A többi, ahogy mondani szokás, már történelem.

1951 – megkezdődik az árusítás Németországban
Napjainkban csak Németországban 31 telephellyel rendelkezik a vállalat; 65 évvel ezelőtt ez a szám 4 volt. Az első üzletek Frankfurtban, Düsseldorfban, Hamburgban és Nürnbergben nyitották meg kapuikat. Már ekkor egy világméretű hálózat kiépítésében gondolkodtak.

1965 – forradalom a homlokzati állványok piacán
A mindössze 6 részből álló, könnyen összeszerelhető Layher Blitz állványok új dimenziókat nyitottak meg az iparban, valamint a munkabiztonság terén. A cég azóta számos alkalommal modernizálta a konstrukciót, ugyanakkor az alapokat a mai napig az 50 évvel ezelőtti innováció adja.

1970 – nemzetközi vizeken
Svájcban, Hollandiában és Franciaországban megalakultak az első leányvállalatok, ezzel a cég kilépett a nemzetközi porondra. Ma már 35 országban találkozhatunk a Layher márkával.

1985 – fókuszban a rendezvénytechnika
Az állványozás terén már kimagasló sikereket elérő cég 1985-ben új kihívásokat keresett, így kerültek be a portfólióba a színpadok, pódiumok és standok.

2013: Layher Lightweight
Még könnyebb, még biztonságosabb: a hét éve piacra dobott, a legmodernebb technológiával készülő termékek új lehetőségeket teremtettek az állványozás területén. Segítségükkel gazdaságosabban és gyorsabban végezhetők el a munkálatok, miközben a szállítási költségek is jelentősen csökkennek.

Layher Blitz homlokzati állványok bérlése remek feltételekkel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük