Időtálló kovácsolt korlát és kovácsoltvas rács klasszikus stílusban

kovácsoltvas korlát, teraszkorlát

Szeretné mutatósabbá tenni erkélyét egy egyedi ráccsal? Beltérre vagy kültérre akar egy dekoratív kapaszkodót a lépcső mellé? A Tüzikovács műhelyében valóra váltják akár a legextrémebb elképzeléseit is, legyen szó teraszkorlátról vagy lépcsőkorlátról, ablak- vagy ajtórácsról. Mik is azok az okok, hogy nem, csupán Hazánkban, de Európa szerte kapnak megbízásokat a különböző kovácsoltvas feldolgozási és tervezési munkákra? Teljesen egyedi munkák az elképzelés megtervezésétől a beszerelésig, mindezt hagyományos kovácsolási eljárással, több generációs tapasztalattal. Honlapjukon megtekintheti az általuk készített és már átadott klasszikus stílusú kovácsolt korlátokat és rácsokat, de a népszerű minták mellett modern stílusból is talál jó néhányat.

Néhány elkészült klasszikus korlát és rács

 

Többet szeretne látni? További kovácsolt korlát és kovácsoltvas rács képek itt!

Amennyiben az ajánlatkérést fontolgatja, érdemes tudni milyen adatokra van szükség azon kívül, hogy a kovácsolt kerítés vagy korlát mintázatát kiválasztaná. Első sorban ha lehet a pontos cím, ami meghatározza a szállítási költséget és maga után vonhatja a különböző behajtási engedélyeket is. Ezen felül a szakembereknek tisztában kell lenniük, hogy már elkészült épülettel lesz dolguk vagy még csak tervek vannak. Ez több szempontból fontos, de kiemelendő a kovácsoltvas munkák kivitelezési határidejének vállalása.

Ezen felül a megrendelő ha teheti további információkkal szolgálhat, ha leírja milyen kivitelezési burkolatok, szigetelések vannak a meghatározott helyszínen, illetve minden olyan kapcsolódó információ, amit fontosnak tart. Végezetül a méretek, amik esetében a kovácsoltvas ablakrácsoknál, biztonsági vagy egyéb rácsoknál illetve vízszintes vagy lépcsőházi korlátoknál is más-más adatok meghatározása szükséges. Erről részletes tájokoztatást kap a weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük