A kezdő hegesztők legjobb barátja

hegesztő inverter

hegesztő inverter

Minden önjelölt ezermester eljut oda az életben, hogy hegeszteni kell valamit a ház körül. Ami első blikkre egyszerűnek tűnt, az hirtelen megoldhatatlan feladat lesz. Az igényes hegesztés ugyanis komoly rutint és biztos kezeket igényel. Ilyenkor jön jól egy inverteres hegesztő! Az ilyen masinák használata gyorsan elsajátítható, így amatőrként is bátran a lecsó közepébe csaphatunk.

Hegesztő inverterrel – a praktikus eszköz
Az inverteres hegesztőgépekkel könnyebben lehet ívet fogni, mint hagyományos, transzformátoros társaikkal, így kisebb a rontás esélye. Ha a pálca esetleg letapad, a vezérlés leszabályozza az áramot, így mindig hibátlan marad a hegesztés. Többfunkciós (MIG, MMA, AWI) kivitelben is kaphatók, így számos anyagvastagság hegesztése is lehetséges.

Sikerélmények minden mennyiségben
A könnyű használat miatt úgy érzi majd, mintha világéletében hegesztéssel foglalkozott volna. A hegesztő inverterrel villámgyorsan összeszedheti azt a rutint, ami később, a komolyabb munkáknál elengedhetetlen. Gyakorlat teszi a mestert, ugyebár.

Üzembiztos munkatárs
Minden kezdő rémálma, hogy a berendezés meghibásodik. A szerencsétlen önjelölt szaki ilyenkor tehetetlenül pislog a masinára. A modern inverteres hegesztők már túlmelegedés elleni védelemmel vannak ellátva, így nem kell tartani kellemetlen üzemzavaroktól.

Jó, jó, de én nem vagyok már mazsola!
Szuper! A hegesztő inverter a profiknak is ideális megoldás, hiszen vékonyabb anyagok megmunkálásra is alkalmas, sőt, még impulzushegesztésre is használhatja. Könnyű kialakításuknak köszönhetően – jellemzően 4-8 kilót nyomnak – könnyen vállra vehetők, így magasban végzett munkához is tökéletesek.

Minőségi és megfizethető hegesztő inverterek kezdőknek, haladóknak és profiknak webáruházunkban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük