Alkalmi ruhák egy férfi szemével

alkalmi ruhák

alkalmi ruhák

A következő bejegyzést egy olyan férfi írta, aki rendkívül nagy tisztelője a női nemnek és a női önkifejezés szabadságának. Egyvalamiben azonban meglehetősen konzervatív nézeteket vall, önös esztétikai igényeit egyáltalán nem titkolva: ha már ünnepség, estély, party, akkor a nőies vonalakat hangsúlyozó, testhezálló ruhákra szavaz. Sok férfitársával együtt!

Minden a körítésen múlik!

Azt gondolnánk, hogy egy 90-60-90 testalkattal megáldott hölgy minden tekintetben (főleg a férfi tekintetekben 😉 ) előnyt élvez. Ám a helyzet ennél árnyaltabb, még a legegyszerűbb lelkületű férfiak esetében is.
Mi ugyanis engedünk az ügyes rafinériáknak, nem harcolunk a szemfényvesztések ellen. Kis túlzással minden nő meg tud vezetni minket, ami a külsőségeket illeti.
Ennek mindössze egy titka van: tessék az előnyeiteket már-már szemérmetlenül hangsúlyozni, kevésbé vonzó adottságaitokat pedig egyszerűen háttérbe szorítani!

Nők, ne bújjatok zsákba!

Mert a vonzerő fantasztikusan sokféle lehet ám! Ha nő lennék, hétköznapi vagy alkalmi ruhák tekintetében is olyan darabok mellett döntenék, melyek a kis „trükkben” segítségemre lesznek.
Lehet, hogy dekoltázs terén nem vagy épp áldásos helyzetben, cserébe darázsderékkel vagy eszméletlen lábakkal rendelkezel. Ne rejtegesd el a kincseidet! Imádjuk a formákat, és a döntés csak rajtad áll, mit, hogyan szeretnél megmutatni, kiemelni. Lehet, hogy a fenéktájékon inkább a síkság típusba tartozol, a vállaid viszont dögösek. Ilyenkor egy válladat szabadon hagyó fazon tökéletes választás lesz. Vagy gyönyörűen csillogó kékeszöld szemeid, esetleg épp derékig érő fekete hajad az, amit védjegyednek tartasz. Ez esetben úgy gondolom, a színekkel érdemes machinálni. Próbáljatok ki többféle színt, akár olyat is, melyet eddig elkerültetek! Én láttam már olyan nőt, aki folyton szürkében járt, aztán egy buli alkalmával vörös ruhában jelent meg. El voltunk ájulva a kisugárzásától!

Nem vagyok egy nagy ruhaszakértő, de szeretnék némi súlyt levenni a nők válláról. Először is, keressetek magatokon olyan részleteket, melyekkel nemcsak, hogy meg vagytok elégedve, hanem szeretnétek, ha mások, nők és férfiak is felfigyelnének rájuk.
Legközelebb, mielőtt alkalmi ruha felkutatásába vágnátok (netalántán menyasszonyi, menyecske vagy koszorúslány ruha, amire épp szükségetek van), kerüljetek tisztába az adottságaitokkal! Tartsátok őket fejben és ezek alapján könnyebb lesz a választás.
A kényelem persze hétköznapi darabok esetében elsődleges szempont (nálunk, pasiknál is), de egy alkalmi ruhánál úgy gondolom, ez hátrébb sorolódik a képzeletbeli priority list-en.

U.i: Hosszú, sudár lábakhoz könyörgöm, ne vegyetek fel maxi ruhát, csak azért, mert a feneketekkel nem vagytok megelégedve! Mi csak az isteni virgácsokkal fogunk törődni! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük