Harc az öregedés ellen, sebészkés nélkül – kipróbáltam a Hyamatrix kezelést!

Hyamatrix kezelés

Hyamatrix kezelés

Az utóbbi években már komolyan terveztem, hogy rászánom magam a bőrfiatalításra. Mivel gyerekkorom óta ódzkodom a szikétől, a plasztikai beavatkozások szóba sem jöhettek. Azonban rátaláltam a Hyamatrix hyaluron plasztikára, s egyben a tökéletes arcfiatalító módszerre!

Új formula, kiemelkedő hatékonyság

„Igen, persze, mi mással is csődítenék nők százait a szépségszalonokba?!” – csattantam fel először, mikor kozmetikus sógornőm, Kata először ajánlotta figyelmembe a Hyamatrix kezelést, és áradozott az innovatív technológiáról, és hogy mennyivel többet nyújt más eljárásoknál, stb., stb… na, oké, mondtam én, de mégis miben rejlik a bizonyos plusz? Milyen csudaformula az, ami ennyire népszerűvé teszi a szolgáltatást?
„A Hyamatrix kozmetikumok destrukturált hyaluronsavat tartalmaznak, ebben rejlik a titok.” – mondta magabiztosan Kata. Természetesen ebből egy mukkot nem értettem, így hát folytatta tovább – „A hyaluronsavat más készítményekben, más jellegű arcfiatalító eljárások során is alkalmazzák, de azok nem képesek a bőr mélyrétegéig hatolni. A Hyamatrix kezelések lényege éppen a már említett destrukturált szerkezetű hyaluronsav, meg a mátrix peptidek, melyek az epidermális mélyrétegekig sikeresen eljutó hyaluront nem engedik megszökni onnan.” Drága Katám kitörő lelkesedéssel zúdította rám az okosságokat, amikből igazából csak olyan foszlányokat csíptem el, hogy: élénkebb keringés, csökkenő faggyútermelés és hiperpigmentáció, tisztább pórusok, egyenletesebb bőrfelszín, injekció nélkül… na, erre már felkaptam a fejem! Egye fene, próbáljuk ki, bólintottam rá, hiszen egyszer élünk, és ha se szike, se szuri, se fájdalom, akkor felőlem akármilyen mátrix peptidek meg hyaluronidáz meg akármi is kerülhet a képemre (és a képem alá, a mélyebb rétegekbe), én aztán nem bánom!

Még hogy a szépségért szenvedni kell!

Hát, minden hölgytársamnak annyi fájdalmat kívánok, amennyit a Lavender Nails szépségszalonban kellett „elviselnem”, a Hyamatrix kezelések ideje alatt! A kozmetikus hölgy, akihez időpontot kértem, készségesen informált mindenről (nem tudva, hogy Kata már alaposan felkészített), és hasznos tanácsokkal látott el, melyeket a hyaluron plasztika után érdemes alkalmaznom, valamint tippeket kaptam a mindennapi arcápoláshoz is.

Összességében, mindenkinek csak ajánlani tudom az eljárást, akik a természetes hatású, fájdalommentes bőrfiatalítás mellett tennék le voksukat! Nekem bevált!
Hyamatrix – kés nélküli hyaluron plasztika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük