Mitől függ a hajhosszabbítás minősége?

hajhosszabbítás hőillesztéssel

hajhosszabbítás hőillesztéssel

Napjainkban teljesen elfogadott, és egyre gyakoribb a hajhosszabbítás. Nem csak azok helyeztetnek fel póthajat, akik gyors eredményeket szeretnének, vannak akiknek betegségből adódó hajritkulás vagy hajhullás miatt dúsabb és hosszabb hajra van szükségük.

Sajnos nem ritka, hogy egyesek belefutnak abba a hibába, hogy kevésbé szakértő kezekre bízzák ezt a fodrászati beavatkozást. Ilyenkor lehet hallani, hogy kényelmetlen, meglazulnak illesztések és esetleg hullik a póthaj. A hajhosszabbítás technikájától függetlenül minden esetben érdemes egy kellő tapasztalattal rendelkező szakember felkeresése.

Ebben az esetben biztos lehetsz benne, hogy minőségi póthaj kerül felhelyezésre, és maga a hajhosszabbítás is valóban tartós viseletet biztosít. A megfelelő szakemberhez fordulva segítséget kaphatsz a saját hajadhoz leginkább illő póthaj illetve az illesztési módszer kiválasztásához. Ideális estben a hajhosszabbítást követően nem csak egy gyönyörű frizurával, de a póthaj ápolással szükséges hasznos információkkal távozhatsz. Utóbbi elengedhetetlen ahhoz, hogy tartósan és probléma mentesen viselhess póthajat.

A mai napig az egyik legnépszerűbb a keratin tincses hőillesztéses hajhosszabbítás. A maga minőségű vékony keratin lapoknak köszönhetően teljesen természetes hatású hajkoronák készíthetők ezzel módszerrel. Akik tartanak a hőillesztéstől többnyire a gyűrűs hajhosszabbítást választják, ahol nincs kötőanyag és hőhatás, egyszerűen egy apró bőrbarát gyűrűvel oldják meg a saját haj és a póthaj illesztését. Bár egyre kevésbé elterjedt, de még mindig alkalmazzák a hajfelvarrást, aminek rendkívüli előnye, hogy az igazán érzékeny bőrük is bátran választhatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük