Autóbérlés – na de hogy!

Autóbérlés

Autóbérlés

Autót kölcsönözni egyszerű. Persze csak akkor, ha jártas vagy a témában, volt már ilyenhez szerencséd. Na, mi nem tartoztunk a sokat látott bérlők közé! Döcögősen indult a folyamat.

Autókölcsönzés – mégis melyiket a több 1000 közül?

Már az elején rá kellett jönnünk, hogy ez nagy falat lesz. Annyi biztos volt, hogy több száz kilométeren át nem akartunk kényelmetlenül zötykölődni, ölünkben a csomagokkal. Olyan típusok között kezdtünk keresgélni, amiknek utastere variálható, a csomagtartóban pedig legalább 2 heti cuccunk elfér. Persze ez mind nem volt elég, jöttek a további elvárások! Legyen klímás, tempomattal felszerelt, egy MP3 lejátszó sem ártana…Így egyre csak szűkült a kör. Az ember mégsem indulhat neki egy céges utazásnak ezek megléte nélkül!

Szerencsére a legtöbb budapesti autókölcsönzőnél hatalmas a választék. Sikerült is ráböknünk egy mindenkinek szimpatikus, megbízható modellre! De itt még nem volt vége! Budapesten szinte minden sarkon adott a lehetőség autókölcsönzésre – csak nem mindegy, milyen kikötésekkel!

Ha ezt, meg ezt, sőt még azt is (gyakorlatilag mindent) mi álljuk, vihetjük bármelyiket!
Nem, nem!

Addig mentünk, amíg nem találtunk egy olyan céget, aki számunkra is kedvező feltételeket biztosít. Az autóbérlés árán kaptunk egy GPS-t, pályamatricát, sőt azt is elmondták, ha gond lenne az autóval (Pl.: valaki belénk tolat), díjmentesen adnak egy csereautót is. Azonnal megnyertek minket.

A kapcsolatfelvétel után gyorsan elintéztük a papírmunkát. Nem kértek mást, csak a cégkivonatot, az aláírási címpéldányt, a bélyegzőt, és egy kisebb összeget kaució gyanánt. Megbeszéltünk egy budapesti helyszínt, ahová felár nélkül, makulátlan állapotban kiszállították részünkre az autót – és mindezt időben!

Nem is kérdés, hogy kihez fordulunk, ha ismét autóbérlésre adjuk a fejünket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük